Balanced Progressive Technology

Pentru aceia care au probleme cu vederea la aproape și depărtare, lentilele de contact multifocale CooperVision oferă un nivel nou de calitate a vederii grație Balanced Progressive Technology.

În loc să fie o copie în miniatură a ochelarilor bifocali cu zona de aproape în partea de jos și parte de vedere la distanță în partea superioară, sau să fie concepută ca o lentilă pentru vederea la distanță și cealaltă la aproape, acest design avansat prezintă mai multe zone de corecție a vederii în ambele lentile, permițând vedere clară la aproape– atunci când citești o carte, la intermediar– când folosești computerul și la depărtare.

Unde mai poți găsi această tehnologie

Familia Biofinity

Lentile cu înlocuire lunară din silicon hidrogel. Lentilele rămân moi și confortabile. Folosesc un material natural hidrofil, fără tratamente de suprafață sau agenți de umidificare, ceea ce înseamnă că este mai puțin probabil să simți nevoia folosirii lacrimilor artificiale.

Detalii →

Familia Proclear

Peste 12 ore de confort grație păstrării gradului de hidratare în proporție de 96%. Concepută pentru purtătorii cu ochi foarte sensibili, pentru cei care suferă de ochi uscat. Lentilă de contact din hidrogel de înaltă performanță pentru cei dependenți de performanță.

Detalii →