Comfort Drops – lacrimi artificiale

Picături oftalmice de lubrifiere și umidifiere pentru sporirea senzației de confort a purtătorilor de lentile de contact

Confort pentru ochi uscat
Mediile uscate, aerul condiționat sau portul lentilelor de contact, toate pot contribui la simptome ale ochiului uscat. Sauflon Comfort Drops este un preparat care oferă confort imediat ochilor uscați.

Diminuează senzația de oboseală a ochilor

Utilizarea regulată a computerului, un program de muncă încărcat și călătoriile lungi pot face ca ochii tăi să se simtă obosiți. Sauflon Comfort Drops diminuează senzația de oboseală și ameliorează simptomelșe de ochi uscat.

Curăță ochii și ameliorează senzația de disconfort

Praful, pleoapele sau poluarea mediului înconjurător pot înroși sau crea iritații ochilor tăi. Sauflon Comfort Drops atenuează iritațiile oculare cauzate de praf, polen, impurități ale aerului, sau de orele lungi petrecute în fața computerului.

Potrivită oricărui tip de lentilă de contact

Purtarea îndelungată a lentilelor de contact îți poate da senzația de ochi uscat și îți poate afecta acuitatea vizuală. Sauflon Comfort Drops oferă lubrifiere și hidratare, care restabilește echilibrul conținutului de apă în lentilă, îmbunătățind confortul și vederea.

Formulă echilibrată la nivelul pH-ului natural al lacrimilor

Sauflon Comfort Drops sunt picături oftalmice formulate la nivelul pH-ului lacrimilor fiind ideale pentru ochii sensibili.

Valabile trei luni de la disigilare

Sauflon Comfort Drops conțin conservant în proporție de 0.0001% polyhexanide, ceea ce înseamnă că pot fi folosite până la trei luni de la desigilare.