Lentile de contact pentru ocazii speciale

lentile-de-contact-pentru-ocazii-specialeA venit vara, sezonul nuntilor, vacantelor si escapadelor la paja… in oricare din aceste situatii, majoritatea prefera sa uite de ochelari. Multi dintre noi nu stiu cat de usor este sa optezi pentru lentile de contact chiar daca este vorba doar de ocazii speciale. Iata cateva intrebari pe care trebuie sa vi le puneti inaine de a vorbi cu un medic oftalmolog:

Despe ce eveniment este vorba?

Este un eveniment unic, cum ar fi o nunta, sau o excursie la mare pentru care nu v-ati echipat cu ochelari de soare cu dioptrii? In acest caz, lentilele de contact de unica folosinta sunt solutia ideala. Acest lucru este valabil si in cazul vacantelor, mai ales pentru ca lentilele de contact de unica folosinta nu necesita intretinere. Pentru toate aceste situatii, gama de lentile Proclear 1 day sunt alegerea ideala.

Cat timp vreti sa purtati lentilele?

Se poate intampla sa participati la un eveniment care dureaza toata ziua si continua noaptea, cum ar fi un festival de muzica sau o excursie de week-end.  Lentilele concepute pentru port prelungit sunt ideale in aceste situatii avand in vedere ca nu veti fi nevoit sa le scoateti inainte ca petrecerea sa se fi terminat. Daca acest tip de lentile pare sa corespunda nevoilor dumneavoastra, cereti oftalmologului lentilele Biofinity, pe care le puteti purta in siguranta pana la 7 zile continuu.

Cum sa faceti pentru a intra in posesia lentilelor de contact pentru aceste evenimente speciale?

Pentru a procura lentile de contact pe care sa le purtati ocazional, incepeti prin consultarea oftalmologului care va va efectua o prescriptie. Procurarea lentilelor de contact -mai ales a lentilelor cosmetice- de la un comerciant neautorizat, sau imprumutand lentilele de contact ale unui amic, poate declansa probleme oculare grave. Incercati sa va faceti programarea la medicul oftalmolog cu cel putin 2 saptamani inainte de eveniment, mai ales daca este vorba de lentile de contact speciale care nu sunt in stoc si fac obiectul unei comenzi speciale.

Lentile de contact pentru ocazii speciale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *