Lentile de contact premium

Familia Clariti

Prima și singura gamă completă de lentile de contact de unică folosință din silicon hidrogel. Miopie, hipermetropie, astigmatism sau presbiopie. Optează pentru avantajele mai sănătoase oferite de o lentilă de unică folosință din silicon hidrogel.

Detalii →

Familia Proclear

Lentile cu înlocuire lunară din hidrogel. Lentilele sunt ideale pentru ochii sensibili, pentru cei care suferă de sindromul ochi uscat. Sunt singurele lentile de contact biocompatibile care poartă recomandarea FDA pentru îmbunătățirea senzației de ochi uscat.

Detalii →

Familia Biofinity

Lentile cu înlocuire lunară din silicon hidrogel. Lentilele rămân moi și confortabile. Lentilele Biofinity folosesc un material natural hidrofil, fără tratamente de suprafață sau agenți de umidificare, ceea ce înseamnă ca este mai puțin probabil să simți nevoia folosirii lacrimilor artificiale.

Detalii →

Familia Avaira

Lentile de contact lunare moi și flexibile pentru o varietate de nevoi de corecție. Material silicon hidrogel + Inhibitor UV *, umectabile natural astfel încât ochii tăi să fie puțin probabil să simtă nevoia lacrimilor artificiale.

Detalii →

Dacă ești în căutarea celei mai bune lentile de contact, CooperVision este aici să te ajute.

Din moment ce fiecare ochi este diferit și fiecare persoană are propriul stil de viață, lentilele de contact nu pot fi toate la fel. De aceea CooperVision oferă cea mai extinsă gamă de lentile de contact, adaptată fiecărui ochi și stil de viață. Milioane de oameni din lumea întreagă beneficiază in fiecare zi de lentilele de contact moi produse de CooperVision. Încă din 1980 fabricăm lentile de contact pentru astigmatism, miopie, hipermetropie, și chiar mai mult–…tot timpul având în vedere sănătatea și confortul tău. Pentru a găsi cea mai potrivită lentilă de contact, ne poți contacta aici, sau poți arunca o privire asupra familiilor de lentile de contact de mai sus pentru a vedea mai multe produse CooperVision. Nu-ți găsești brand-ul? Contactează-ne!