Biofinity XR – lentile de contact

Beneficiază de confort și vedere superioară până la 6 nopți/7 zile de purtare continuă. Cel mai evoluat material silicon hidrogel disponibil exclusiv la CooperVision. Material natural hidrofil, fără tratamente de suparafață sau agenți de umidificare.

Beneficii

  • Înlocuire lunară
  • Lentilele rămân moi și confortabile
  • Umectabilitate naturală – este puțin probabil să ai nevoie de lacrimi artificiale

Gama extinsă poate fi răspunsul tău

Cu lentlele sferice Biofinity® XR (gama extinsă), ai acces la același confort incredibil și claritate pe care le asigură toate lentilele din familia Biofinity. Prin urmare, dacă până acum nu ai putut purta lentile de contact, sau ești nesatisfăcut de lentilele de contact actuale, nu uita să-ți întrebi medicul oftalmolog despre lentilele Biofinity XR. Experimentează beneficiile lentilei noastre din silicon hidrogel.

O experiență mai sănătoasă a portului lentilelor

Sunt lentile de contact moi și flexibile, care permit circulația unui nivel crescut de oxigen. Lentilele Biofinity sunt umectabile natural – fără agenți de umidificare sau aditivi care dispar, grație Aquaform® Technology. Vei beneficia de o lentilă confortabilă, vedere excelentă precum și de o experiență mai sănătoasă a putării lentilelor de contact. Nu te mulțumi cu orice lentilă de contact, cere confortul oferit de Biofinity.  Întreabă-ți medicul oftalmolog despre lentilele de contact Biofinity.

Detalii Biofinity XR

Aquaform Technology

Combinație de tehnologii de realizare a unui material al cărui rezultat este o lentilă de înaltă performanță foarte confortabilă.

Detalii →

Alte lentile din familia Biofinity

Biofinity

Lentilă de contact lunară din silicon hidrogel pentru corecția miopiei/ hipermetropiei.

Biofinity Toric

Lentila din silicon hidrogel cu regim de înlocuire la o lună de zile pentru corecția astigmatismului.

Biofinity Multifocal

Lentilă de contact sferică pentru corecția presbiopiei. Uită de ochelarii de citit sau bifocali.