Ce facem

CooperVision concepe și produce lentile de contact

Acesta este lucrul pe care îl face și il face cel mai bine. Coopervision creeaz și pune în practică inovații care nu au termen de comparație în industrie. Cu toate acestea, CooperVison este mult mai mult. Vei observa că ceea ce deosebește CooperVision de ceilalți este felul în care abordează acest domeniu.

CooperVision identifică nevoile de corecție din întreaga lume și vine în întâmpinarea lor – iar acest lucru se întâmplă cu pasiune și ingenuitate.

Colaborăm. Ascultăm. Și ne bucurăm de ceea ce facem.

Suntem:

  • Dedicați – Nu renunțăm până când treburile nu sunt facute corect pentru cei care poarta lentile de contact,  medicii care le prescriu, și pentru noi.
  • Inventivi – CooperVision are în centrul atenției îmbunătățirea fiecărei lentile de contact produse, iar noi, fiecare relație pe care încercăm s-o construim.
  • Parteneri – Secretul unei afaceri de succes este consolidarea relațiilor. Facem acest lucru pe baza onestității, încrederii, și respectului față de tine.
  • Prietenoși – Suntem deschiși și ușor de abordat. Dacă porți lentile de contact CooperVision, sau ești medic oftalmolog, nu ezita să intri în legătura cu noi!

Cine suntem

Află prin ce ne deosebim de ceilalți.

News Center

Citește cele mai noi știri, articole și comunicate.