Familia clariti 1 day


Ești miop sau hipermetrop? Ai astigmatism sau ești prezbit? Beneficiază de avantajele lentilelor de contact de unică folosință din silicon hidrogel.

 


Beneficii

  • Înlocuire zilnică
  • Avantajele sănătății oculare caracteristice lentilelor din silicon hidrogel
  • Corecția vederii în cazul hipermetropiei, miopiei, astigmatismului și prezbiției
  • Confort excelent întreaga zi
  • Prezintă inhibitor UVA și UVB(1)

Familia Clariti 1 day

Clariti 1 day

Lentile de contact zilnice din silicon hidrogel pentru corecția miopiei sau hipermetropiei.

Clarity 1 day toric

Lentilă de contact de unică folosință din silicon hidrogel pentru corecția astigmatismului.

Clariti 1 day multifocal

Lentilă de unică folosință din silicon hidrogel pentru corecția presbiopiei.

Ochi mai albi, mai luminoși și mai sănătoși

Clariti® 1 day de la CooperVision este prima și singura familie completă de lentile zilnice din silicon hidrogel. Lentilele din silicon hidrogel sunt o alternativă mai sănătoasă la lentilele din hidrogel(2). Acest lucru se întamplă pentru că permit mai mult oxigen să circule spre cornee în comparație cu o lentilă din hidrogel.

Silicon hidrogelul crează o lentilă cu un grad ridicat de oxigenare care face ochii mai albi(2) și te ajută să-i menții sănătoși. Indiferent dacă ai miopie, hipermetropie, astigmatism sau ești prezbit, clariti 1 day are o soluție pentru tine.

Confort excelent întreaga zi

Toate lentilele clariti 1 day prezintă un conținut ridicat de apă(3)—un aspect important pentru confort. Tehnologia WetLoc™ face acest lucru posibil. Procesul WetLoc crează o lentilă care atrage în mod natural apa și leagă molecule de apă de suprafața lentilei astfel încât ochii tăi pot rămâne hidratați și te vei simți confortabil întreaga zi.

Întreabă-ți specialistul oculist despre avantajele sănătoase și beneficiile lentilelor de unică folosință  clariti 1 day – prima și singura familie de lentile zilnice din silicon hidrogel.

(1)Date la dosar; clariti® 1 day oferă ochi mai albi comparativ cu 1-DAY ACUVUE® MOIST®.
(2)Avertisment: Lentilele de contact cu inhititor UV-nu substituie ochelarii cu protecție UV având în vedere faptul că acestea nu acoperă în totalitate ochiul și zona din imediata apropiere. Pentru protecție UV se recomandă purtarea ochelarilor de protecție.