clariti® 1 day

Calea mai sănătoasă(1) către ochi mai albi și mai luminoși pentru vederea mioapă sau hipermetroapă.


Beneficii

  • Avantajul înlocuirii zilnice
  • Toatea beneficiile pentru sănătate ale lentilelor din SiH
  • Pentru corecția miopiei sau hipermetropiei
  • Confort excelent susținut întreaga zi
  • Protecție UVA și UVB(2)

Avantajele lentilelor de unică folosință și beneficiile silicon hidrogelului pentru sănătatea oculară

Dacă ești în căutarea avantajelor lentilelor de unică folosință, lentilele clariti® 1 day sunt opțiunea excelentă—chiar dacă ești un purtător nou de lentile de contact sau vrei să faci upgrade-ul de la lentilele tale actuale din hidrogel pentru a beneficia de avantajele acestui material de fabricație.

Lentilele de contact din silicon hidrogel permit circulația unei cantități mai mari de oxigen să treacă prin lentilă către cornee în comparașie cu lentilele din hidrogel. Acest lucru este important pentru că lentilele “respiră” pentru ca ochii tăi să fie mai albi, mai luminoși și să beneficiezi de o experiență mai sănătoasă(1) în purtare.

Confort excelent pe care te poți baza

În plus față de beneficiile pentru sănătatea oculară ale silicon hidrogelului, CooperVision s-a concentrat și asupra confortului. De aceea lentilele clariti 1 day sunt fabricate utilizând tehnologia unică- WetLoc™. Procesul de fabricație WetLoc crează o lentilă care atrage apa în mod natural și leagă moleculele de apă de suprafața lentilei. Astfel te vei simți mai confortabil cu lentilele de contact întreaga zi.

Ia legătura cu specialistul tău oculist și află mai multe despre avantajele sănătoase ale lentilelor din silicon hidrogel de unică folosință—opținea excelentă pentru noii sau actualii purtători.

Detalii clariti 1 day

Alte lentile din familia clariti 1 day

Clariti 1 day toric

Lentilă de contact de unică folosință din silicon hidrogel pentru corecția astigmatismului.

Clariti 1 day multifocal

Lentilă de unică folosință din silicon hidrogel pentru corecția presbiopiei.