Optimized Lens Geometry

Pacienții cu astigmatism au nevoie de lentile de contact cu puteri optice orientate în anumite puncte exacte pentru confort vizual. Lentilele de contact torice fabricate de CooperVision sunt stabile și precise mulțumită Optimized Ballast Design (sau optimizării geometriei lentilei).

Acest tip de design este multifațetat pentru asigurarea acuității vizuale, adaptării și confortului. Geometria lentilei și zona largă de balast autopoziționează lentila pentru performanță superioară și adaptare rapidă. Grosimea uniformă potențează stabilitatea lentilei și adaptarea facilă pentru întreaga gamă de parametri. O zonă torică largită oferă vedere clară pentru o gamă extinsă de parametri. În plus, o suprafață netedă ajută la maximizarea confortului la fiecare clipire.

Produse care înglobează tehnologia Optimized Lens Geometry

Familia Biofinity

Lentile cu înlocuire lunară din silicon hidrogel. Lentilele rămân moi și confortabile. Folosesc un material natural hidrofil, fără tratamente de suprafață sau agenți de umidificare, ceea ce înseamnă că este mai puțin probabil să simți nevoia folosirii lacrimilor artificiale.

Detalii →