Să creezi lentile atât de confortabile nu este o artă…este o știință.

Ochiul uscat este una dintre problemele pe care le reclamă cel mai adesea purtătorii de lentile de contact, în general pacienții prezbiți ai caror ochi devin și mai uscați odată cu înaintarea în vârstă.

Lentilele de contact CooperVision sunt singurele fabricate printr-un proces denumit PC Technology, care atrage apa și menține lentilele moi și hidratate mai mult timp. Permițând lentilei să formeze legături de hidrogen cu apa, această tehnologie permite apei sa devină parte din lentilă creând o rezistență naturală la deshidratare. Această tehnologie imită substanțele regăsite în mod natural la suprafața celulelor care alcătuiesc corpul uman creând o lentilă biocompatibilă.

În fapt, lentilele Proclear sunt singurele lentile de contact care poartă avizul FDA pentru “posibilitatea îmbunătățirii confortului purtătorilor de lentile de contact care au experimentat un ușor disconfort sau simptome legate de sindromul de ochi uscat în timpul purtării lentilelor de contact.”


Ce este Tehnologia PC

 

• PC este prescurtarea de la fosforilcolină, o substanță naturală regăsită în structura membranelor celulare umane

• prezența PC în membranele celulare ajută la prevenirea reacțiilor nedorite la materiale străine

• Tehnologia PC este folosită pentru a crea o copie sintetică care mimează structura chimică naturală a membranelor celulare, transformând Proclear într-o lentilă biocompatibilă care este puțin probabil să fie respinsă de ochi.

Cum funcționează

 

• moleculele PC din Proclear atrag și se înconjoară de apă

• moleculele de apă se comportă ca un scut pe suprafața lentilei, menținând lentilele confortabile

• lentilele rămân hidratate, moi și confortabile chiar și după 12 ore de purtare

Tehnologie care oferă confort incomparabil

TEHNOLOGIA PC CREAZĂ O LENTILĂ UNICĂ

Materialul omafilcon A folosit de Proclear oferă un nivel de confort unic fiind singurul material avizat de FDA cu indicația:
“poate oferi confort pentru purtătorii de lentile de contact care acuză un ușor disconfort sau prezintă simptome ale ochiului uscat în timpul purtării lentilelor de contact.”

Produse care înglobează tehnologia PC

Familia Proclear

Bucură-te de lentile hidratate (96%) și după 12 ore de purtare! Indiferent dacă ai nevoie de lentile pentru miopie, hipermetropie sau astigmatism, gama noastră de lentile Proclear te acoperă. Și chiar dacă ai peste 40 de ani și ai nevoie de lentile multifocale, Proclear te pot ajuta și în acest caz.

Detalii →